Hoe rijkdom tot u komt

Als je wilt weten hoe rijkdom tot je komt, moet je de mensen meer gebruikswaarde geven dan wat je aan geld van hen afneemt. Op die manier draagt u bij tot de rijkdom van de wereld, en dat is hoe rijkdom tot u komt. Vaak wordt rijkdom afgebeeld in geld, voornamelijk bij bekende personen, zoals Lil Kleine, maar hoe rijk is Lil Kleine?

Vooruitgang stimuleren

Als u mensen in dienst hebt genomen om voor u te werken in uw bedrijf, organiseer het dan zo dat uw bedrijf als een ladder is die uw werknemers in staat stelt elke dag te klimmen naar grotere vooruitgang en rijkdom.

Het is niet nodig dat u andere mensen in zaken verslaat, en als u zich in een zaak bevindt die dit doet, verlaat die dan onmiddellijk. Lees er alles over op nieuwsbeest.nl.

Verlangen naar rijkdom

God, of de Denkende Stof, wenst de mens een voller en rijker leven toe. Je moet beseffen dat jouw verlangen naar het bezit van rijkdom en het verlangen van de Almacht om het leven van een mens volledig tot uitdrukking te brengen, één en hetzelfde zijn, en zo komen rijkdommen tot je.

Je kunt de Denkende Stof in beweging zetten door je verlangen en geloof en door op bepaalde manieren te handelen, en zo komt rijkdom tot je, en kun je het meest overvloedige leven hebben.

Verlangen visualiseren

De denk substantie doordringt de omgeving, is in alle dingen aanwezig, en kan alle dingen beïnvloeden. Als je wilt weten hoe rijkdom tot je komt, vorm dan een beeld van het ding dat je verlangt in je geest en hou dat beeld vast in absoluut en onbetwistbaar vertrouwen dat het tot je zal komen, en de Hoogste Intelligentie, die werkt op de geesten van de mensen, zal ervoor zorgen dat de dingen die je verlangt tot je komen.